Consult

Dagelijks kunt u telefonisch, aan de balie of via de mail  (info@dierenkliniekmarnixstraat.nl) een afspraak maken voor een consult voor uw huisdier.

We zullen altijd goed navragen wat de reden van het bezoek is, zodat we voldoende tijd voor u en uw huisdier kunnen vrijplannen. U kunt dan een afspraak maken voor de vaccinatie, ontworming, ontvlooien en chippen, maar ook als er problemen zijn. Denk hierbij aan problemen met de huid, het gebit, hart en longen, ogen, oor, blaas etc. Als u alleen de nagels wilt laten knippen dan kunnen we een afspraak inplannen bij een van de assistentes. Zij zullen u dan voor een gereduceerd tarief helpen.

Consult en behandeling is uitsluitend op afspraak.

Voor het avond-spreekuur wordt geen extra bedrag in rekening gebracht.

Let op!

Mocht het gebeuren dat u uw afspraak niet kunt nakomen, verzoeken wij u vriendelijk dit tenminste 24 uur van te voren, binnen openingstijden, door te geven.
Indien het niet lukt binnen de genoemde termijn af te bellen, zijn wij vanaf heden helaas genoodzaakt kosten in rekening te brengen. De kosten hiervoor bedragen €18,50.
Voor het afzeggen van uw afspraak kunt u ons bereiken via telefoon of email.

Huisvisite

Wanneer het voor u lastig is om met uw dier naar onze kliniek te komen, dan kunt u een afspraak maken met een van onze dierenartsen voor een consult bij u thuis. Dit kan zijn voor een vaccinatie, chippen of bijvoorbeeld euthanasie. Onderzoek van een ziek dier kan ook thuis, maar als er aanvullend onderzoek nodig is, moet dat toch meestal in de kliniek gebeuren.Voorwaarde is wel dat de dieren thuis goed te hanteren zijn.

Spoed

Wij zijn aangesloten bij de dierenartsenkring Kennemerland. Voor spoedgevallen buiten openingstijden kunt u bellen met 0900-5519255. U wordt dan automatisch doorverbonden met de dienstdoende dierenarts.

“Voor advies over mijn puppy werd ik zeer goed geholpen bij Dierenkliniek Marnixstraat, zo konden wij een goede start maken. Dank!”

Bart van Apeldonk (1 hond),
Bloemendaal