Werkwijze

Wij werken uitsluitend op afspraak. Wij hebben maandag tot en met vrijdag en op zaterdag spreekuren gedurende de hele dag. Wij werken uitsluitend op afspraak zodat wij voldoende tijd kunnen inplannen voor het consult en de wachttijd voor u en uw huisdier zo kort mogelijk kunnen houden. Wanneer u belt kunt u indien gewenst vrijwel altijd op dezelfde dag terecht.

Onze openingstijden kunt u vinden op de contactpagina. Voor katten hebben we elke middag een apart kattenspreekuur van 15.30 tot 16.30 uur. Er zijn dan alleen katten in de wachtkamer aanwezig, tenzij er sprake is van een spoedgeval.

Zieke- of gewonde dieren kunnen altijd direct komen maar neem altijd graag eerst contact met ons op. Zo kunnen wij zo nodig al het een en ander voorbereiden.

Tijdens het consult zullen er diverse vragen over uw huisdier worden gesteld en zal uw huisdier zorgvuldig worden onderzocht. Indien nodig zal er een vervolgonderzoek moeten worden uitgevoerd. Hierbij moet u denken aan bloedonderzoek, röntgenologisch onderzoek, microscopisch onderzoek. Aangezien we deze onderzoeken grotendeels zelf kunnen verrichten, is vaak dezelfde dag de uitslag bekend. Na de uitslag zal er uitvoerig worden besproken hoe we uw huisdier gaan behandelen.

Visites aan huis

Voor mensen en dieren die om een of andere reden niet naar de kliniek kunnen komen bestaat de mogelijkheid dat wij naar u toekomen om een huisvisite te verrichten .
Ook voor mensen met meerdere dieren is het soms gemakkelijk als wij voor de vaccinatie bijvoorbeeld bij u langskomen, dit vinden wij geen enkel probleem.

Wilt u een thuisvisite voor uw huisdier, kunt u daar telefonisch een afspraak voor maken.

Betaling

Behandeling van dieren en de verkoop van medicijnen en voeders gebeurt uitsluitend tegen directe betaling (per pin of contant). Voor de veiligheid voor u en onze medewerkers hebben wij de voorkeur voor pinbetalingen. U ontvangt van ons desgewenst een gespecificeerde nota.