Konijnen en knaagdieren

Ook met uw konijn of knaagdier kunt u bij ons terecht. Omdat konijnen en knaagdieren steeds populairder worden en eigenaren steeds meer zorg willen voor deze dieren, zijn de ontwikkelingen op medisch gebied talrijk. Doordat wij deze ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden en regelmatig nascholingen volgen op dit gebied bent u bij ons verzekerd van de beste zorg voor uw kleine huisdier.

Wij zijn dan ook op de hoogte van de specifieke aandoeningen en ziekten van konijnen en knaagdieren (zie ook konijnen of knaagdieren), welke medicatie zij mogen hebben en belangrijker nog: welke zij zeker niet mogen hebben.

Ook passen wij onze narcosemiddelen en nazorg aan op de specifieke behoefte en gevaren bij konijnen en knaagdieren. U kunt bij ons terecht voor bloedonderzoek en de behandeling van: gebit en kaakabcessen, sterilisatie en castratie, blaasstenen verwijderen en andere chirurgische ingrepen.

“Voor advies over mijn puppy werd ik zeer goed geholpen bij Dierenkliniek Marnixstraat, zo konden wij een goede start maken. Dank!”

Bart van Apeldonk (1 hond),
Bloemendaal