Gezondheidsscreening

Huisdieren kunnen helaas nog steeds niet (verstaanbaar) tegen ons praten en sommige dieren laten het ook nog eens niet merken als ze zich niet lekker voelen. Vaak als een dier eenmaal klachten laat zien, is dit al langer aan de gang en/of vergevorderd.

Om deze reden adviseren wij om uw huisdier jaarlijks te laten onderzoeken door een dierenarts. Dit kan ervoor zorgen dat eventuele aandoeningen al in een vroeger stadium aan het licht komen en daardoor beter behandelbaar zijn (denk bijvoorbeeld aan gebitsproblemen of hartruisjes).

Als u jaarlijks komt voor de vaccinatie, kijken wij uw dier altijd grondig na. Dit houdt in een volledig algemeen onderzoek, luisteren naar hart en longen, de buik voelen, vacht en oren nakijken en eventuele vragen van uw kant.

Maar ook als u om bepaalde redenen uw dier niet laat vaccineren, u heeft net een nieuw huisdier aangeschaft of u heeft een gezondheidsverklaring nodig omdat uw dier meegaat naar het buitenland, kunt u bij ons terecht voor een jaarlijkse gezondheidscheck!

U kunt dagelijks van 08.30-18.30 bellen op 023-5277666 om hiervoor een afspraak te maken.

“Voor advies over mijn puppy werd ik zeer goed geholpen bij Dierenkliniek Marnixstraat, zo konden wij een goede start maken. Dank!”

Bart van Apeldonk (1 hond),
Bloemendaal