Kirsten Menks

Mijn naam is Kirsten Menks. Al zo lang ik mij kan herinneren ben ik gek op dieren en als dierenarts heb ik mijn weg dan ook helemaal gevonden. Ik heb veel plezier in mijn werk, het werken met dieren maakt dat geen een dag hetzelfde is!
Ik vind katten geweldige dieren, ieder met zijn/haar eigen karakter maakt het consult weer uniek. Het is erg fijn dat we als Cat Friendly Clinic de tijd kunnen nemen voor uw kat en op deze manier veel voor onze patiëntjes kunnen betekenen. Nascholingen in de kattengeneeskunde volg ik daarbij graag en regelmatig.
Met ons team zorgen wij ervoor dat wij al uw dieren veel mogelijkheden kunnen bieden. Daarnaast vind ik het contact met u als diereigenaar erg belangrijk, zo kunnen we samen zorgen voor een goede gezondheid van uw dier. Graag tot ziens in de kliniek!
Zelf heb ik 2 katten, de lieve zusjes Mila en Mae, die bij ons hun thuis helemaal gevonden hebben. Het zijn echte boefjes, maar ze houden ook enorm van knuffelen. Druk en gezellig dus!

“Voor advies over mijn puppy werd ik zeer goed geholpen bij Dierenkliniek Marnixstraat, zo konden wij een goede start maken. Dank!”

Bart van Apeldonk (1 hond),
Bloemendaal