Orthopedie

 

Een huisdier blijft nu eenmaal een dier, dus het kan voorkomen dat hij of zij zich verstapt tijdens het spelen, ergens vanaf valt of in een gevecht verzeild raakt en plotseling kreupel is. U kunt altijd bij ons terecht als uw huisdier plotseling mank loopt of slechter loopt. De dierenarts zal (naast een algemeen onderzoek), dan een uitgebreid orthopedisch onderzoek verrichten. Indien nodig kunnen bij ons op de kliniek ook digitale rontgenfoto’s gemaakt worden (zie digitale rontgen).

Omdat de orthopedie een uitgebreid specialisme is, kan het zijn dat we de hulp in willen schakelen van een gespecialiseerd orthopeed (zie onder). We kunnen de rontgenfoto’s die wij hebben gemaakt door hen laten beoordelen en indien nodig u daarnaartoe doorverwijzen voor een orthopedisch consult.

Ook voor orthopedische ingrepen verwijzen we u graag door naar de ervaren orthopedisch specialisten van het Medisch Centrum voor Dieren (www.mcvoordieren.nl).

“Voor advies over mijn puppy werd ik zeer goed geholpen bij Dierenkliniek Marnixstraat, zo konden wij een goede start maken. Dank!”

Bart van Apeldonk (1 hond),
Bloemendaal