Kyra de Keyzer

Mijn naam is Kyra de Keyzer.
Veel van jullie hebben mij vast al eens gezien in de praktijk, want ik ben sinds juli 2013 als dierenarts het team van de Marnixstraat komen versterken. Zoals veel van mijn collega’s ben ik opgegroeid met dieren thuis en wilde ik zo lang ik me kon herinneren al dierenarts worden.
Na 6,5 jaar studeren in het hartje van het land heb ik dit doel bereikt en sinds februari 2013 ben ik afgestudeerd als gezelschapsdierenarts!

Na mijn afstuderen ben ik eerst twee maanden in India geweest om bij een dierenkliniek daar mijn passie voor reizen en dieren te combineren en zo veel ervaring op te doen.
Bij terugkomst ben ik aan de slag gegaan bij Dierenkliniek Marnixstraat en hier werk ik met erg veel plezier. De unieke combinatie van met je hoofd en je handen werken èn leuk contact met eigenaren, maakt dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga!
Hoewel ik altijd een enorme hondenliefhebber ben geweest en niet met katten ben opgegroeid, moet ik zeggen dat een aantal katten hier in de praktijk toch al snel mijn hart heeft gestolen..;)

Sinds mei 2014 heb ik zelfs een kat geadopteerd die een nieuw baasje zocht en kater Sfax is nu al niet meer uit huis weg te denken!

Ik hoop u snel te zien in de praktijk; ik werk op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

“Voor advies over mijn puppy werd ik zeer goed geholpen bij Dierenkliniek Marnixstraat, zo konden wij een goede start maken. Dank!”

Bart van Apeldonk (1 hond),
Bloemendaal