Bente de Jong

Ik zal mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Bente en ik ben de jongste van deze beestenboel. Ook ben ik nog niet zo lang uit de schoolbanken. In augustus 2013 ben ik afgestudeerd als paraveterinair en kon ik direct in deze praktijk aan de slag.
Na een aantal carrièreswitches, van politieagent tot verpleegkundige, heb ik nu eindelijk mijn draai gevonden. Achteraf gezien geen vreemde keus aangezien ik al vanaf jongs af aan met dieren in de weer ben. Tijdens mijn opleiding heb ik deze praktijk al mogen verkennen als stagiaire en eigenlijk ben ik een beetje blijven plakken. Ik voel me hier daarom ook erg thuis.
Ik vind het een fijne praktijk om te werken omdat we een kleine maar moderne praktijk zijn. Dat betekend dat we uitstekende zorg voor uw huisdier kunnen leveren maar ook genoeg aandacht voor de eigenaar hebben. Ook is er veel ruimte om jezelf te ontwikkelen omdat er iedere dag weer nieuwe dingen zijn om te leren. Geen dag het zelfde, hetgeen wat dit beroep zo leuk maakt.
Zelf ben ik natuurlijk ook een trotse diereneigenaar. Ik mag mij het baasje noemen van twee Heilige Birmanen, Abel en Ferdinand. Deze ziet u waarschijnlijk op de website voorbij komen onder het kopje ‘Kat Vriendelijke Praktijk’. Ook ben ik het baasje van twee stoere Franse Bullen genaamd Henk en Jan.
Tot snel in de praktijk!

“Voor advies over mijn puppy werd ik zeer goed geholpen bij Dierenkliniek Marnixstraat, zo konden wij een goede start maken. Dank!”

Bart van Apeldonk (1 hond),
Bloemendaal